Nyheder RSS



Kontrolrapport :)

Vores kontrol rapport er selvfølgelig kun med smileys.   Hygiejne: Håndtering af fødevarer: Kontrolleret opbevaringstemperatur i 6 stk. fryseskabe med fisk. Temperaturen blev målt mellem -18 til -21 grader C. Ingen anmærkninger. Hygiejne: Rengøring: Kontrolleret rengøring i salgsbod og i fryseskabene. Ingen anmærkninger.  Hygiejne: Vedligeholdelse: Kontrolleret vedligeholdelse af fiskebod og inventar. Ingen anmærkninger. Virksomhedens egenkontrol: Kontrolleret virksomhedens dokumentation af opbevaringstemperatur fra januar 2019 til dags dato. Ingen anmærkninger. Vejledt i dokumentation i egenkontrol i forbindelse med varemodtagelse/transport i bil af frossen fisk, når dette foregår. Offentliggørelse af kontrolrapport: Følgende er kontrolleret uden anmærkninger. Ophængning af kontrolrapport. Mærkning og information: Kontrolleret stikprøvevis mærkning af torskefilet og rødspættefilet herunder oplysninger om fangstområde, latinsk betegnelse og holdbarhedsdato. Ingen anmærkninger.  

Fortsæt med at læse